Ferien nærmer seg……johoooo!!!!

God morgen!

Under morgenkaffen i dag begynte jeg å tenke på ferien som nærmer seg med stormskritt, før jeg ble hyggelig distrahert av en herlig gjeng med grønnsisik og et par dompap som inntar fuglebrettet. Det etes kraftig, og skravla går 🙂 Skikkelig liv å røre! Så flagger plutselig alle avgårde, og nøtteliten har klart å kravle seg opp, og forsyner seg grovt før han hopper glad videre! Det er så hyggelig å få starte dagen slik <3 Vi må ta godt vare på dyrelivet vårt!

Og før denne hyggelige avbrytelsen, var jeg godt inne i ferien som nærmer seg med stormskritt. Søndag går ferden til Edinburgh, Skottland, hvor en leiebil venter. Det blir to spennende uker i Skottland og Irland! Jeg skal jo selvfølgelig ha med kamera, og kommer til å dokumentere endel av opplevelsene underveis for de som er interessert, så følg med på bloggen 🙂

Skottland og Irland har mye spennende å by på, og vi har brukt god tid på å planlegge hva vi ønsker å oppleve av severdigheter og steder å bo. Vi må jo prøve å sove over på et av de mange slottene vi kommer til å passere på vår vei. Dette gleder vi oss stort til, og det er alltid deilig med litt ferie <3

Ønsker dere alle en riktig fin torsdag selv om det er grått og regn, ihverfall her på østlandet 🙂

One thought on “Ferien nærmer seg……johoooo!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *