Hvor henter jeg inspirasjon?

Når jeg skal male abstrakt henter jeg inspirasjon bl.a. i mine egne bilder! Naturen har også masse å by på bare man ser. Ta bilder og se på når du kommer hjem. Se fargekombinasjoner som er helt fantastiske! Naturen kan du stole på 🙂 Og alle årstidene har sine egne kombinasjoner.

Man kan også ta bilder av andre ting som kan være en god inspirasjon! Her er noen bilder som inspirerer meg fargemessig. Utrolig mange nyanser når man ser skikkelig etter!

Blader og magasiner med interiør har også en hel masse å velge i, og i maleforretninger har de endel magasiner som også viser fargekoden på malingen. Og selvfølgelig er det lov å se hva andre gjør! På nettet er det utallige sider man kan søke på, samt pinterest. Bare å søke på kunst, så dukker det opp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *