Atelier og terapi stua mi er snart ferdig…..

Ja, det nærmer seg nå, og det er en skikkelig god følelse. Nå er det listing som liksom er siste biten før støvsuging og vasking, for så å sette alt på plass der inne! Du verden som jeg gleder meg! Der kommer det til å bli timer med maling og kreativitet, meditasjon og yoga, alenetid og terapi……..FANTASTISK!!! <3

Jeg har lenge drømt om å ha et slikt sted, og nå er det snart en realitet. Min snille og flinke mann har stått på omtrent hver dag etter jobb i en lang stund for å få dette til, og jeg er utrolig takknemlig! Har bidratt litt jeg også selvfølgelig, men det har vært mer mannsjobb fram til nå. Nå begynner sjauinga, og der er jeg god!

Alle burde hatt en slik “terapi stue”! Ikke nødvendigvis for å male eller være kreativ, men for å lande litt! Ha litt alenetid og “puste” litt! Har lyst til å rope det høyeste jeg kan ut i verden at man må “SLAPPE AV LITT!!! Det skal skje noe hele tiden, og vi tar oss ikke tid til puste skikkelig engang. Jeg ser flere og flere sliter med og ikke gjøre noe, de får abstinenser, og det kan da ikke være bra? Kjenner det på meg selv også jeg asså, men prøver å være mer bevisst på det. Jeg “tvinger” meg selv litt på en måte, for jeg vet det er veldig bra for meg. Jeg skjønner vi er forskjellige, og noen klarer nok høyt tempo lengre enn andre, men over tid tror jeg ikke det er sunt for noen. Man skal da for pokker ikke ha dårlig samvittighet for å slappe av litt, bare det ikke blir “hele tiden”!

Bare det å få bort all reklame tror jeg hadde gjort så mye! Den som påvirker oss om vi vil eller ikke, smyger seg innover oss og får oss til å kjenne behov for altmuligrart som egentlig ikke er der, og som igrunn bare stresser oss opp. Og i reklamen kan man juge så mye man vil, uten at det får noe som helst konsekvenser. Og hvor har det blitt av konsekvenser i vårt samfunn for tiden? Det har jo blitt helt borte, noe som igjen gjør at dårlige holdninger får større og større plass! Vel-vel…….tok litt vending dette innlegget her, noe som er litt typisk meg! Vil gjerne formidle noe, så roter jeg meg inn på en haug av sideveier, og ender ofte opp med at jeg ikke husker hva jeg skulle formidle. Er det engasjement eller stress? Eller en kombinasjon av begge? Who knows? Det viktigste er at jeg jobber med saken 😀 Nyt sommerdagen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *