Da jeg skjønte behovet for å se produktene jeg selger, spesielt fotografiene og lerretsbildene, ble det naturlig å åpne butikk. Jeg fant et trivelig lokale på Sundbytunet i Jessheim, og vipps så var butikken en realitet! Her jobber jeg stort sett hver dag, med unntak av en dag hvor jeg jobber hjemmefra. Kommer også til å ha noe lørdagsåpent. Da det varierer litt med åpningstider og hvilke dager jeg har åpent, legger jeg alltid ut åpningstidene på min facebook UNIKate nettside hver søndag for kommende uke.

Siden jeg selger fotografier, både innrammet, printet på akryl, galleriprint, aluminium etc. så har jeg printet ut bilder på de forskjellige materialene slik at det er mulig å se før man evt bestiller. De fleste bildene mine kan både forstørres og printes ut på disse alternativene, men det kan variere litt hvor stor hvert enkelt bilde kan forstørres. Det finner vi ut av.

Lerretsbildene mine er også fint å se originalen og størrelsen av før man evt. går til innkjøp.

Jeg lager jo også både kort og tags, som jeg har en del av i butikken. Jeg kan også ta bestilling hvis man ønsker noe spesielt. Det er bare å spørre, men fint om du sier ifra litt tid i forveien.

Noen kunder har ytret at det kunne vært fint om jeg kunne solgt noe av hobby-produktene jeg bruker, derfor har jeg planer om å starte salg av dette også. Dette vil da kunne være lerret, akryl-maling, pensler, kartong til kortlaging, stempler, dies, stempelputer etc. Skulle det være noe du savner eller ønsker å kjøpe så ikke vær redd for å spørre. Jeg skal prøve etter beste evne å imøtekomme ditt behov!

Om litt skal jeg på kurs i keramikk. Hvis jeg skulle få til det, så håper jeg på å kunne selge noe av det jeg lager. Det gjenstår å se 😊

Hos meg er det en hyggelig atmosfære, god service og til og med en gratis kopp kaffe og noe munngodt 😊  Her hos meg har du muligheten til å sette deg ned, bla i noen album og koble litt av fra stress og mas.

Liker du de små unike butikkene så støtt opp om oss <3

Og selv om det nå har kommet en fysisk butikk, så vil nettbutikken fortsatt være operativ.

Velkommen skal du være <3